Fejlkoder vaskemaskine Midea

Vi har samlet alle fejlkoder vaskemaskine Midea med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl vaskemaskine Midea kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl vaskemaskine Midea, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E50 Viser ikke præcis, hvad der gik galt. Det er nødvendigt at kalde guiden for fuldt ud at kontrollere alle elementer. Nedbrud er muligt: ​​påfyldning eller afløbssystem, rørformet elektrisk varmelegeme, vandlækage i sumpen, svigt af motorer, sensorer, brud på kredsløbet af elementer.
E4 Dårlig eller ingen vandgennemstrømning ind i tanken. Forsyningshanen kan være lukket, eller der er ikke noget vand i vandforsyningssystemet. Kontroller forsyningsventilens funktion, fraværet af blokering i slange, filter, ventil og forbindelser. Sørg for, at hele vandforsyningssystemet til maskinen er tilsluttet korrekt.
E10 I en vis tid var tanken ikke fyldt med den nødvendige mængde vand. Kontroller, om trykket i vandtilførslen er faldet, om filteret, indløbsslangen er blokeret, eller om det er blevet overført.
E21 Spildevandet løb ikke af i den tid, der var afsat til denne opgave. Efterse afløbssystemet, filtrene, slangen for blokering. Kontroller afløbspumpens funktion.
DE Læssedør ikke lukket. Der kan være noget, der forhindrer døren i at lukke tæt. Luk soltaget igen, kontroller at låsen og låsesystemet fungerer korrekt. Efterse låsekrogen og mulig deformation af hængslerne.
E30 Lugedør blokeret. Undersøg låse- og låsesystemet på læsseaksellugens dør. Tjek deres ydeevne. Ledningsisoleringen kan være i stykker eller i stykker. Ring et multimeter for at finde sådan en sektion i kredsløbet, affedt og lod.