Fejlkoder vaskemaskine LG

Vi har samlet alle fejlkoder vaskemaskine LG med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl vaskemaskine LG kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl vaskemaskine LG, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E1 Der er opdaget en vandlækage i sumpen. Tjek for vand i tanken. Efterse maskinen for utætheder, tank, slanger og meget mere. Hvis alt er i orden, skal du udskifte vandlækagesensoren.
HE Den rørformede elektriske varmer har fejlet. Kontroller driften af ​​elvarmeren og dens kredsløb. Kontakt servicecenteret for diagnose og fejlfinding.
SE Drivmotorsensoren har fejlet. Kontroller sensor, motor og forbindelser. Udskift defekte elementer. Ring til guiden for diagnosticering og reparation.
IE I en vis tid var tanken ikke fyldt med vand til det første niveau. Der er højst sandsynligt ingen vandforsyning. Kontroller trykket i vandtilførslen, indløbsventilens funktionsdygtighed, trykafbryderen.
PE I løbet af den tildelte tid til påfyldning af tanken nåede vandet ikke det krævede niveau. Vandstandssensoren, pressostaten, lavt eller højt tryk i forsyningssystemet kan være defekt.
FE Ved påfyldning af tanken har vandet nået det maksimalt tilladte niveau. Det er nødvendigt at kontrollere funktionaliteten af ​​niveauføleren, forsyningsventilen, regulatoren. Du skal diagnosticere systemet.
DE Læssedøren er ikke lukket tæt. Luk lågen igen for at nulstille fejlen. Hvis det ikke hjælper, skal du kontrollere funktionaliteten af ​​låsesystem, lås, controller.
OE Efter 5 minutters drift af afløbspumpen er spildevandet ikke tømt ud. Efterse afløbssystemet for blokering. Tjek slange, afløbspumpe, filter, controller, niveauføler.
UE Ubalance i tromlens rotation. Fordel tøjet i tromlen jævnt, ubalancen skyldes, at vasketøjet har forvildet sig i én bunke.
TE Temperaturmåleren registrerede overophedning. Tjek temperatursensoren, den kan være åben eller kortsluttet. Udskift, hvis den er i stykker.
LE Låsen virker ikke. Mest sandsynligt på grund af overspændinger eller interferens i strømforsyningen, høj eller lav spænding. Diagnostik af den elektroniske controller, motor.
CE Motor overbelastning. Fjern nogle genstande fra tromlen. Hvis det ikke hjælper, diagnosticer drivmotoren, controlleren.
E3 Belastning er ikke bestemt Det sker normalt under tests eller den første kørsel. Der kan være et problem med strømforsyningen.
AE Problemer med automatisk nedlukning. Det er nødvendigt at inspicere forbindelserne i kontakt med vand i maskinen, højst sandsynligt fastgørelsesanordningerne, klemmen er gået af, vand lækker.