Fejlkoder vaskemaskine Ignis

Vi har samlet alle fejlkoder vaskemaskine Ignis med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl vaskemaskine Ignis kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl vaskemaskine Ignis, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
Feed taplås-ikon Der kommer ikke vand ind i tanken. Sørg for, at vandhanen er åben, at trykket i vandforsyningssystemet er godt, at slange og filter er åbne.
Pumpe ikon Spildevandet bortledes ikke. Efterse hele afløbssystemet for blokeringer, slange, filter, afløbspumpe.
BDD Tromle ikke lukket. Luk tromlen igen. Undersøg låsen eller låsemekanismen, den kan være defekt, eller noget forhindrer den i at lukke.
F09 Vandoverløb registreret i tanken. Undersøg tankhuset for revner. Sørg for, at der ikke er vand i gryden.
F02-F35 Fejl i det elektroniske modul. Det er nødvendigt at diagnosticere det elektroniske modul, dets kredsløb. Kontakt servicecenteret for fejlfinding.
FA Vand suges ikke ind, niveausensoren sender et "Tøm tank"-signal. Tjek for vandforsyning. Kontroller niveausensor. Hanen eller forsyningsventilen kan være lukket, trykket i vandforsyningssystemet kan være lavt, eller tilslutningen kan være forkert.
FOD Øget skumdannelse under vask. Reducer vaskemiddeldoseringen, eller brug et andet pulver.