Fejlkoder vaskemaskine Hoover

Vi har samlet alle fejlkoder vaskemaskine Hoover med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl vaskemaskine Hoover kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl vaskemaskine Hoover, afkodning

Fejlkode Indikatorer Dekryptering Løsning
E 11 11 Åbent kredsløb mellem det elektroniske kort og den elektriske tørrevarmer. Kontroller brættet og den rørformede elektriske varmelegeme, kredsløbene mellem dem.
E 12 12 Kommunikationen mellem den rørformede elektriske tørrevarmer og det elektroniske kort er gået tabt på grund af et åbent kredsløb. Sørg for, at varmelegemet og det elektroniske kort, kredsløbene mellem dem er i god stand.
E 13 13 Det elektroniske modul har fejlet. Vask foregår uden opvarmning. Kontroller temperaturføler og elvarmer, styreenhed.
E 14 14 Vaskeprocessen foregår i koldt vand, uden opvarmning. Fejl i det elektroniske modul. Diagnosticer temperaturmåleren, elvarmeren og styreenheden.
E 15 15 Det elektroniske modul er defekt. Fejl i kontrolkortets ikke-flygtige hukommelse. Kræver systemdiagnostik for at finde problemet.
E 17 17 Tachogenerator-sensoren er ude af drift. Udskift element. For reparationer, kontakt servicecenteret for reparation af husholdningsapparater.
E 18 18 Fejl i den elektroniske enhed. Installer det rigtige modul. Det anbefales at ringe til en reparatør for at løse problemet.
E 01 1 Lugedøren er ikke lukket. Luk soltaget tæt igen, sørg for at låsen og låsemekanismen er i god stand.
E 02 2 Tanken er ikke fyldt med vand. Kontroller påfyldningssystemet, filteret, pumpen, slangen. Sørg for, at tilløbshanen er åben, og at trykket i vandforsyningssystemet er godt.
E 03 3 Spildevandet bortledes ikke. Tjek afløbssystemet for blokeringer. Tjek filter, afløbspumpe, pumpe, slange.
E 04 4 Defekt vandtilførselsventil. Sørg for, at den virker, hvis den går i stykker, skal du udskifte den med en ny. Måske er den tilstoppet, eller noget forstyrrer dens arbejde.
E 05 5 Vand opvarmes ikke. Mest sandsynligt er den rørformede elvarmer defekt. Tjek den og temperaturmåleren.
E 06 6 Ubalance under vask eller nedbrud af den elektroniske enhed. Du skal diagnosticere den elektroniske enhed. Inden du gør dette, prøv igen at fordele tøjet i tromlen og gentag vasken. Måske er der for mange ting, og de skal deles op i flere vaske.
E 07 7 Motorfejl eller lugedørlås sidder fast. Kontroller motor- og læsseakseldørlås.
E 08 8 Dørlåsen sidder fast. Mulig motorskade. Udfør diagnostik af motor, tachogenerator, lugelås.
E 09 9 Motornedbrud. Vi har brug for diagnostik af den elektriske motor og dens kredsløb. Kontakt en reparatør for reparation eller udskiftning.