Fejlkoder vaskemaskine Haier

Vi har samlet alle fejlkoder vaskemaskine Haier med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl vaskemaskine Haier kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl vaskemaskine Haier, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
ERR1 Lugen er ikke lukket, programmet starter ikke. Tjek om lugens dørlås, lås. Når den er i stykker, skal den udskiftes med en ny.
ERR2 Vand drænes ikke i en vis tid. Kontroller afløbssystem, slange, filter, pumpe for blokering.
ERR3 Ingen vandopvarmning. Defekt temperaturføler eller varmeelement. De skal diagnosticeres og udskiftes.
ERR4 Vand opvarmes ikke til det krævede temperaturmærke i en vis tid. Kontroller, at varmeelementet fungerer korrekt. Ring til en reparatør.
ERR5 Der løber ikke vand ind i vaskemaskinen. Svagt tryk i vandforsyningssystemet. Vandhanen er lukket. Pumpefejl. Filterblokering.
ERR6 Fejl i kontrolmodulet. Defekt styrekort, oxidation af kontakter, ledningsproblemer.
ERR7 Den elektroniske enhed er ude af drift. Oxidation af tavlekontakter, svigt af selve enheden. Kontakt et reparationsservicecenter.
ERR8 Fejl i indsugningssystemet, overskydende vandstand. Tjek trykafbryder, elektronisk controller. Udskift elementet, hvis det går i stykker.
ERR9 Tanken løb over med vand, hvilket oversteg det maksimalt tilladte mærke. Diagnosetilførselsventil, styrekort, niveauføler.
ERR10 Der blev opdaget en fejl under vandindtag. Højst sandsynligt er trykafbryderen i stykker. Kontakt et værksted for at reparere havariet.
ERR13 Motoren er ude af drift. Kontroller spændingen på viklingen og ydelsen af ​​selve motoren.
UNB Ubalance i tromlen under vask. Fordel emnerne i tromlen jævnt eller del dem i flere vaske.
EUAR Fejl på det elektroniske kort. Kontroller den elektroniske enhed og dens kredsløb. Diagnostik er påkrævet af en specialist for at opdage et sammenbrud.
NO SALT Øget skumdannelse under vask eller mangel på pulver. Tjek vaskemiddeldoseringen. Hvis fejlen gentages, og doseringen er korrekt, skal du bruge et andet pulver.