Fejlkoder vaskemaskine Brandt

Vi har samlet alle fejlkoder vaskemaskine Brandt med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl vaskemaskine Brandt kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl vaskemaskine Brandt, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
D01 Vand hældes ikke. Problemet er i ventilen eller kontrolmodulet. Kontroller trykniveauet i forsyningssystemet, indløbshanen, forsyningsslangen. Der kan have været en forbindelsesfejl.
D02 Spildevandet bortledes ikke. Kontroller afløbssystemet for blokering eller beskadigelse, slange, filter. Kontroller, at pumpen og ventilen fungerer korrekt.
D03 Vandopvarmning er ikke fast. Åbent kredsløb Kontrolmodulfejl Der kan være en fejl i styremodulet eller et åbent kredsløb i dets kredsløb. Mest sandsynligt er varmelegemet defekt. Kør modstandsdiagnostik. Udskift, hvis den er beskadiget.
D04 Kontrolmodulets triac er ude af drift. Har brug for motordiagnostik. Det er muligt at udskifte triac, kontrolmodulet i tilfælde af deres nedbrud.
D05 Temperaturføler defekt. Temperaturføleren skal kontrolleres for brugbarhed, installer om nødvendigt en ny. Kontakt en reparatør.
D06 Driften af ​​den elektriske motor var ikke fast. Kontroller, at motoren og dens forbindelser fungerer korrekt. Kontakt servicecenteret for diagnosticering og udskiftning af dele.
D07 Lugedøren er ikke låst. Luk døren tæt igen. Hvis fejlen fortsætter, er årsagen en ødelagt lås, og den skal udskiftes med en ny.
D10 Vand har overskredet maksimummærket i tanken. Den elektroniske styreenhed og pressostaten skal kontrolleres for korrekt funktion. Udskift hvis de er defekte.
D17 Parkeringssensor fejl, brækket sele. Undersøg remskiven, der er ansvarlig for at understøtte magneten, for integritet.
D21 Kontrolmodulet har fejlet. Kontroller ledningerne ved at genstarte maskinen. I tilfælde af fejl, udskift strømmodulet. Kontakt en reparationsservice.
ER12 Læsselem er åben. Luk soltaget tæt og genstart programmet. Der kan være et problem i låsen eller forstyrrelse af den tætte lukning af lugen.