Fejlkoder vaskemaskine BEKO

Vi har samlet alle fejlkoder vaskemaskine BEKO med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl vaskemaskine BEKO kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl vaskemaskine BEKO, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
H5 Vandet dræner ikke. Problemet er i afløbspumpen, pumpen, afløbssystemet. Efterse afløbssystemet og filtrene for blokeringer. Sørg for, at pumpen og pumpen fungerer.
H6 Den motoriske triac har fejlet. Kør diagnostik eller installer en ny triac, modul eller motor. Det anbefales at kontakte servicecenteret.
H7 Fejl i vandstandssensoren. Sørg for, at lugedøren er tæt lukket. Tjek vandhanen, sensortilslutninger, elektronisk printkort. I tilfælde af funktionsfejl udskiftes sensor, elektronisk modul, afløbsventil.
H1 Temperaturføleren har fejlet. Tag en måling af sensorens modstand, den skal være omkring 4700 ohm ved stuetemperatur. Udskift om nødvendigt sensoren.
H2 Den rørformede elvarmer er defekt. Tjek modstanden af ​​de elektriske varmepropper, den er omkring 20-30 ohm. Elementet eller den elektroniske controller skal muligvis udskiftes.
H3 Kontinuerlig opvarmning på grund af aktiv elvarmer. Mål modstanden af ​​J2-stikket på temperaturføleren, den skal være omkring 4700 ohm ved stuetemperatur. Det er muligt at udskifte den elektroniske tavle.
H4 Kortslutning af triac af vandforsyningsventilen. Tjek ledninger og forbindelser. Måske er årsagen en blokering af ventilen eller dens fuldstændige sammenbrud.