Fejlkoder vaskemaskine Atlant

Vi har samlet alle fejlkoder vaskemaskine Atlant med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl vaskemaskine Atlant kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl vaskemaskine Atlant, afkodning

Fejlkode Indikatorer Dekryptering Løsning
Door 1, 3 og 4 pærer. Lugelåsen gik i stykker. Luk soltaget igen. Udskift, hvis den er i stykker.
F12 1. og 2. pære. Motoren er ude af drift. Motor- og viklingsdiagnostik. I tilfælde af nedbrud skal motoren udskiftes.
F13 1., 2. og 4. LED lyser. Det kan betyde flere varianter af funktionsfejl på én gang. Diagnosticer alle elektriske kredsløb og moduler.
F14 Aktiv første og anden. Softwarefejl. Installer et nyt elektronisk modul.
F15 - Lækage opdaget. Kig gennem manchetten på lugen, afløbssystemet, tanken.
Sel Ingen er i brand. Programvælger fejlfunktion. Tjek vælgeren, controlleren for funktionalitet.
None Alle er i brand. Øget skumdannelse. Reducer dosis af pulver, eller brug et andet, vælg et andet vaskeprogram, der er mere egnet til denne type stof.
F2 Den tredje LED lyser. Temperaturføler fejlfunktion. Funktionen af ​​sensoren kontrolleres, og integriteten af ​​de elektriske kredsløb overvåges; Føleren udskiftes og kontrolmodulet kontrolleres.
F3 Den tredje og fjerde lyser. Den rørformede elvarmer er ude af drift. Tjek elvarmer, styremodul.
F4 Den anden indikator er tændt. Afløbspumpen er gået i stykker. Tjek afløbssystem, pumpe, filtre, kontrolmodul.
F5 2. og 4. LED lyser. Fyldningsventil mislykkedes. Tjek indsugningssystemet, si, systemets vandtryk, elektronisk ventil.
F6 Glød af anden og tredje indikator. Omvendt relæfejl. Relædiagnostik og udskiftning.
F7 2., 3. og 4. er aktive. Problemer med strømforsyningen. Mulig interferens i strømforsyningen.
F8 Den første brænder. Tanken er fuld af vand. Diagnosticer pressostaten og kredsløbene, kontrolmodulet, indsugningsventilen.
F9 Det første og det fjerde lys er tændt. Fejl i fartgeneratoren. Diagnostik af tachogenerator og motor. Udskift, hvis den er i stykker.
F10 Første og tredje indikator. Lugedækslet er ikke blokeret. Kontrol og evt. udskiftning af elektronisk lås.