Fejlkoder vaskemaskine ASKO

Vi har samlet alle fejlkoder vaskemaskine ASKO med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl vaskemaskine ASKO kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl vaskemaskine ASKO, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E01 Generel fejl, når drivmotoren svigter. Fejlfunktion af et eller flere elementer i motorens strømkredsløb. Såsom triac, omvendt relæ, stik, motor, tachogenerator.
E02 Oversvømmer ikke vand. Dette problem opstår, hvis tanken ikke er fyldt med vand til det krævede niveau. Måske er problemet manglen på vandforsyning, fejlfunktion af indløbsventilen, elektronisk controller, vandstandssensor, blokering.
E03 Spildevandet bortledes ikke. Mulige fejl: 1. Forbindelsen mellem regulatoren og afløbspumpen er afbrudt. I det øjeblik, pumpen tændes, måles spændingen ved dens kontakter ved at anvende 220V til den. 2. Vandstandssensor. Ved udgangen bør sensoren, i mangel af vand i tanken, producere en spænding på mindre end 0,6 V. 3. Tilstoppet afløb. Det er nødvendigt at kontrollere hele stien. 4. Elektronisk controller.
E04 Svag vandforsyning. Opstår, hvis tanken ikke har været fyldt med vand til det ønskede niveau i en vis tid. 1. Lavt vandtryk i vandforsyningssystemet. 2. Blokering af vandforsyningsvejen. Tilslutningen kan være forkert, eller vandhanen kan være lukket.
E05 Overophedning af vand. Vandtemperaturen i tanken er højere end den indstillede temperatur. Temperaturføleren og elvarmeren skal kontrolleres.
E06 Vandet i tanken opvarmes ikke. Temperaturen har ikke nået den indstillede temperatur i den tid, der er tildelt til opvarmning. Rørvarmer og kredsløb skal kontrolleres.
Door lock fault Døren til lugen er åben. Du skal lukke døren igen for at nulstille. Når der igen opstår et sammenbrud, kontrolleres låsemekanismen og den elektroniske styreenhed.
Floaming Øget skumdannelse. Start skylleprogrammet. Hvis problemet opstår igen, kan du prøve at bruge et andet vaskepulver eller reducere doseringen af ​​det nuværende.
Over flov Overløb af vand fra tanken ind i panden. Kontroller vandindløbsventilen for korrekt funktion. Også en niveausensor og en controller. Skader på tankhuset og lækage kan ikke udelukkes.
Termistor fault Temperaturføleren har fejlet. Kontroller sensoren for en kort eller åben forbindelse.
Pressure sensor error Vandstandssensoren er ude af drift. Kontroller sensoren og røret forbundet til tanken.