Fejlkoder robotstøvsugere Samsung

Vi har samlet alle fejlkoder robotstøvsugere Samsung med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl robotstøvsugere Samsung kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl robotstøvsugere Samsung, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
C00 En hindring for bevægelse eller en blokering af enheden er løst. Løft og flyt det til et andet sted på en flad arbejdsflade. Begynd at arbejde. Hvis problemet fortsætter, skal du se på kollisionssensorerne.
C01 Besvær med at rotere rengøringsbørsterne på grund af indtrængen af ​​fremmedlegemer. Undersøg børsterne. Mest sandsynligt er de simpelthen tilstoppet med snavs, snavs, tråde. Rengør elementet for tilstopning, tøm støvbeholderen.
C02 Det venstre hjul drejer ikke eller er over eller rører jorden. Sluk for enheden, rens venstre hjul for snavs, tråd, hår, uld. Derefter kan du aktivere enheden igen.
C03 Der er ingen rotation af det højre hjul, det kan have hængt over gulvet. Det er påkrævet at slukke for enheden, kontrollere og rense det højre hjul for mulig blokering. Begynd derefter at arbejde igen.
C05 Kollisionssensoren i den beskyttende kofanger er ude af drift. Tør den beskyttende kofanger af med en tør klud eller klud, placer derefter enheden på gulvet og aktivér. Hvis sensoren ikke begynder at fungere korrekt, skal du diagnosticere eller udskifte elementet.
C06 Forkert betjening af en af ​​enhedens sensorer. Det er nødvendigt at efterse og rengøre sensorvinduerne med en tør klud. Læg det på gulvet, sæt det på arbejde. Hvis problemet fortsætter, er problemet med selve sensorerne.
C07 Højdesensoren for enhedens position viser forkerte data. Før du udskifter elementet med et nyt, bør du sikre dig, at det nuværende er i stykker. Måske er den tilstoppet, eller enheden hang over kanten, kørte ind i en forhindring. Flyt den til en anden placering for at spore gentagelsen af ​​pop op-meddelelsen.
C08 Der er intet signal om den fast monterede støvopsamler i rummet. Fjern og geninstaller støvbeholderen i enheden for at løse problemet. Måske er fastgørelsesmekanismen brudt, vær opmærksom på den.
C09 Under tilstanden "Langs væggene" er der noget, der har gjort det vanskeligt eller blokeret for rotationen af ​​sidebørsterne. Oftest sker dette på grund af, at fremmedlegemer trænger ind i rensebørsterne. En anden mulig mulighed er en blokering på grund af snavs, tråd, uld. Ryd elementet for affald.
Nobatt Kan betyde afbrydelse af drev eller batterifejl. Sluk din enhed og tænd igen for at løse dette problem. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte servicecenteret eller reparatøren for at få en diagnose.