Fejlkoder robotstøvsugere Redmond

Vi har samlet alle fejlkoder robotstøvsugere Redmond med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl robotstøvsugere Redmond kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl robotstøvsugere Redmond, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
C08 Hjul, rensebørster immobiliseret. Du skal rense dem for snavs og snavs for at løse problemet, hvis det ikke hjælper, er problemet i elektronikken, og du kan ikke løse det selv.
C09 Fejebørsterne eller -hjulene bevæger sig ikke. En fuldstændig rengøring af de bevægelige dele af apparatet er påkrævet. Du kan lave den selv eller kontakte en servicemester.
C10 En hindring for bevægelse af hjul eller børster er fastgjort. Undersøg dem, rengør dem og sørg for, at de bevæger sig frit. Hvis intet har ændret sig, er intervention fra en specialist nødvendig.
C11 Bevægelige dele af apparatet, såsom hjul eller børster, har svært ved at dreje. Tilsyneladende er elementerne tilstoppet med snavs, der forstyrrer deres fulde drift, reparer dette blot ved at rense.
C12 Batteriet er overophedet. Sluk enheden i 20-30 minutter for at lade batteriet afkøle naturligt.
С13 Afladet batteri. Det er påkrævet at placere enheden på ladestationen i 4 timer (afhængigt af model) for fuld opladning.
C15 Sensorer til bestemmelse af enhedens placering i rummet er tilstoppede. Rengør elementerne for støv og snavs for at eliminere dette problem.
C16 Enheden sidder fast signal. For at reparere det skal du flytte det til en flad overflade, fri til bevægelse.
C17 Maskinen har sat sig fast. Flyt det til en flad overflade og kør det, problemet vil blive løst.
C18 Fast immobiliseret position af enheden i rummet. Du skal omarrangere det fra hjørnet til midten af ​​rummet.
C19 Der er opstået en batterifejl eller fejl. Det er påkrævet at udskifte elementet med et nyt, hvis dette er defekt.
C07 Problem med børster eller hjul. Rengør elementerne grundigt for at fjerne støv, hår og andet snavs, der forstyrrer driften.
С01 Rullen af ​​enhedens position eller adskillelsen af ​​hjulene fra overfladen er fast. Geninstaller enheden på en flad overflade og sæt den i drift, problemet vil blive løst.
С02 Forkert installation af støvsamleren eller dens fravær i rummet. Det er påkrævet at installere støvopsamleren i henhold til anbefalingerne i maskinens brugsanvisning.
C03 Forkert betjening af sensoren til bestemmelse af enhedens position i rummet. Efterse og, hvis de er tilstoppede, rengør elementerne for at løse problemet.
C04 Måleelementet til bestemmelse af enhedens placering i rummet er ude af drift. Rengør først sensorerne for støv for at sikre, at det fungerer, hvis det ikke hjælper, kræves der indgriben fra en specialist til diagnostik.
C05 Placeringssensorernes dårlige ydeevne i rummet er løst. Mest sandsynligt er de bare tilstoppede eller støvede, rengør dem og problemet vil blive løst. Ellers skal du kontakte reparationscenteret.
C06 Motoren er blevet blokeret. Sluk enheden i et stykke tid for at afkøle motoren. Hvis fejlmeddelelsen ikke forsvinder efter en pause, skal du kontakte servicecenteret.