Fejlkoder robotstøvsugere Panda

Vi har samlet alle fejlkoder robotstøvsugere Panda med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl robotstøvsugere Panda kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl robotstøvsugere Panda, afkodning

Fejlkode Beskrivelse
L004 Den højre børste er overbelastet under drift. Mest sandsynligt er det blokeret af store snavs, tråde og hår, der er faldet ind i det.
L008 Fejlbetjening af venstre børste skyldes overbelastning. Elementet er tilstoppet. Fjern snavs, snavs, uld eller hår for at løse problemet.
L010 Kølesystemet fejlede, enheden blev overophedet. Efterse kølesystemet for blokeringer.
E00F Alle sensorer, der er ansvarlige for at bestemme højden af ​​enhedens position, fejlede. Tag en tør klud og tør dem rene for snavs.
E010 Den infrarøde sensor i venstre side er ude af drift. Skal rengøres med en fugtig klud.
E020 Den højre infrarøde sensor er intermitterende. Måske er det bare tilstoppet, og det er nemt at ordne.
E040 Den infrarøde sensor på venstre side af enheden er ude af drift. Tør den af ​​med en fugtig klud og tjek om den fungerer korrekt.
E080 Den højre (IR) infrarøde sensor sender ikke signaler. Efterse elementet, rengør det for snavs, kør diagnosticering.
E0F0 Alle IR (infrarøde) sensorer er ude af drift. Det er nødvendigt at rense dem fra snavs, save, hår, tråde. Derefter skal du køre og kontrollere, om de fungerer korrekt.
E100 Den venstre kollisionslås er ude af drift. Efterse den beskyttende kofanger, udskift elementet med et nyt.
E200 Antikollisionsanordningen på højre side af enheden er defekt. Få det tjekket, før du udskifter det med et nyt.
E400 Fraværet af kontakt af venstre hjul med gulvoverfladen blev rettet. Installer maskinen korrekt på en plan overflade for at rette fejlen.
E800 Der er ingen kontakt med arbejdsfladen ved højre hjul. Flyt robotten manuelt til en plan overflade og start.
L000 Der er ingen faste fejl i betjeningen af ​​enheden. Du kan slette denne meddelelse ved at genstarte støvsugeren.
L001 Højre hjul overbelastningssignal registreret. Måske er det blokeret af affald, der er faldet på mekanismen. Efterse og rengør elementet.
L002 Der er registreret et overbelastningssignal for køretøjets højre hjul. Mest sandsynligt kom der snavs, hår, tråde på det. Tjek elementet.
E000 Der er ingen mekaniske fejl. For at fjerne beskeden fra skærmen skal du slukke og tænde for enheden.
E001 Fejlen er relateret til venstre højdelåsesensor. Rengør den med en tør klud eller klud for korrekt drift.
E002 Den øverste venstre højdemåler virker ikke. Det er påkrævet at rense det for støv for jævn drift.
E004 Der er noget galt med den rigtige højdesensor på maskinen. Det må kun tørres af med en tør klud eller klud.
E008 Den rigtige højdemåler for enhedens position fungerer ikke korrekt. Tjek for forhindringer såsom støv, hår og andet snavs.