Fejlkoder robotstøvsugere Kitfort

Vi har samlet alle fejlkoder robotstøvsugere Kitfort med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl robotstøvsugere Kitfort kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl robotstøvsugere Kitfort, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E10 Opladning udføres, mens enheden er aktiv. Før du placerer enheden på ladeplatformen, skal du slukke den. Ellers vil genopladning ikke blive udført, før den er korrigeret.
Støvposeikon Et blinkende skraldespandsikon betyder, at det er fyldt til et vist niveau. For at reparere det skal du afbryde beholderen, rense den for akkumuleret affald og støv, installere den tilbage og sætte den i drift.
E01 Signal om svigt på venstre hjul. Mest sandsynligt er rotation blokeret på grund af forurening af elementet med snavs, tråde, hår. Rengør den, og sørg for, at den fungerer frit.
E02 Enhedens højre hjul roterer ikke. Undersøg hjulet. Måske er dens rotation vanskelig på grund af blokering. Såretråde, uld, hår, snavs.
E04 Enhedens højdesensorer fikserer ikke positionen på arbejdsfladen. Et eller alle hjulene er ikke på gulvet, hængende over et trin eller en tærskel. Flyt maskinen med hånden og stil den på et plant underlag.
E05 De nederste positionssensorer på enheden er ude af drift eller reagerer ikke. Før du diagnosticerer, bør du sikre dig, at de ikke sender signaler. Tør sensorvinduerne af med en tør klud eller klud.
E06 Kollisionssensorer placeret i den beskyttende kofanger sender ikke signaler. Det er nødvendigt at rense overfladen af ​​den beskyttende kofanger fra støv og snavs, dette kan forstyrre den korrekte funktion af elementerne.
E07 Den venstre side fejebørste er knækket eller roterer ikke. Frakobl elementet, rengør det for snavs, uld, tråd og opsamlet snavs, der kan hæmme børstens rotation.
E08 Rettede et signal om forkert betjening af højre sidebørste. Problemet er højst sandsynligt en tilstoppet børste. Fjern det, rengør det fra det ophobede snavs og hår viklet rundt om det.
E09 Signal om blokering af enheden eller blokering af bevægelse. Det er nødvendigt at løfte det og flytte det til et fladt område. Begynd derefter at arbejde. Hvis det ikke hjælper, er problemet i sensorernes helbred.