Fejlkoder robotstøvsugere iRobot

Vi har samlet alle fejlkoder robotstøvsugere iRobot med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl robotstøvsugere iRobot kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl robotstøvsugere iRobot, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
1 Fast blokering af enheden eller ingen rotation af et af hjulene. Prøv at flytte den til en flad overflade. Sørg for, at alle 4 hjul er i kontakt med gulvet. Tænd for enheden igen.
2 Der er ingen rotation af hovedbørsterne. Undersøg dem, rengør eller fjern børsterne fra hår, uld, snavs, der blokerer deres arbejde.
5 Et af sidehjulene er låst til rotation. Mest sandsynligt er det sammenfiltret eller tilstoppet. Efterse og rengør hjulene for uld, snavs, hår, tråd osv. Tænd for støvsugeren igen.
6 Faldsensorsignal. Enheden svævede over kanten. Hvis advarslen opstod, mens du stod på en flad overflade, skal du tørre sensoren af ​​og tænde for enheden.
7 Enhedens bevægelse er blokeret. Løft og drej enheden for at kontrollere sidehjulene, noget kan forhindre deres rotation. Fjern snavs, læg på gulvet og aktiver.
8 En hindring for betjeningen af ​​den forreste drejerulle er fastgjort. Frakobl og rengør det drejelige hjul for snavs, snavs og fremmedlegemer. Aktiver enheden et andet sted.
9 Problemet med bevægelsen af ​​enheden. Sensorerne kan være snavsede. Det er nødvendigt at inspicere de elementer, der er ansvarlige for bevægelse, rengøre dem og kofangeren.
11 I lang tid er der ingen fiksering af tilstedeværelsen af ​​forhindringer på vejen. Apparatet er placeret i et rum, der er for stort eller sidder fast. Installer en bevægelsesbegrænser, hvis rummet er stort. Du skal også kontrollere den korrekte funktion af forhindringssensoren.
12 Faldsensoren er ude af drift, normal forurening er mulig. Rengør sensoren med en ren klud. Aktiver enheden og kontroller, om faldsensoren fungerer korrekt, før du udskifter den med en ny.