Fejlkoder robotstøvsugere iLife

Vi har samlet alle fejlkoder robotstøvsugere iLife med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl robotstøvsugere iLife kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl robotstøvsugere iLife, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
1 bip Ødelagte/blokerede hjul eller fejebørster. Sluk for maskinen. Undersøg børsterne og hjulene for blokeringer eller fremmedlegemer, der blokerer for deres funktion. Rengør dem fra snavs, snavs, tråde.
2 bip En af højde- eller kollisionssensorerne er defekt. Det er påkrævet at rense sensorerne med en tør klud eller serviet for støv og snavs. Start maskinen. Hvis problemet fortsætter, skal de defekte varer udskiftes.
3 bip Blokeringen af ​​enhedens bevægelse er fast, eller den sidder fast. Du skal manuelt flytte enheden til en flad arbejdsflade og starte den op. Hvis fejlmeddelelsen fortsætter, er problemet med sensorerne.
4 bip Der er ingen rotation, eller blokeringen af ​​turbobørsten er fast. Det er højst sandsynligt, at ophobet affald, hår, tråde, uld, snavs gør det svært for børsten at fungere optimalt. Ryd elementet for affald.
5 bip Der er intet signal om den fast installerede støvopsamler i cellen. Sørg for, at støvbeholderen er korrekt installeret. Tag den ud og geninstaller den.