Fejlkoder robotstøvsugere iClebo

Vi har samlet alle fejlkoder robotstøvsugere iClebo med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl robotstøvsugere iClebo kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl robotstøvsugere iClebo, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
C1 Et af hjulene rører ikke bevægelsesoverfladen. Placer enheden på en flad overflade (gulv), aktivér den for at kontrollere, om den fungerer korrekt. Hvis problemet fortsætter, skal du kontrollere hjulene.
C2 Faldsensor mislykkedes. Du skal placere enheden på gulvet (flad overflade), tænde den, kontrollere, om problemet er løst. Alle hjul skal være på samme niveau.
C3 Støvbeholderen er ude af drift eller fuld. Undersøg elementet, det skal være sikkert installeret. Rens det op og geninstaller det.
C4 Hjuloverbelastning registreret. Hjulene er under hård belastning. Mest sandsynligt på grund af det akkumulerede affald, hår, tråde på dem. Rengør og genstart instrumentet.
C5 Forkert arbejde med rengøring af børster. Dette er højst sandsynligt forårsaget af ophobning af fastsiddende snavs i børsterne. Det er nødvendigt at rense elementet fra snavs, snavs. Derefter kan du returnere enheden til dens arbejde.
C6 Fejl i sugemodulet. Undersøg elementet, en blokering er mulig. Det er påkrævet at rense modulet, støvopsamleren, filteret (udskift om nødvendigt med et nyt).
C7 Der er opstået en intern system- eller navigationsmodulfejl. Sluk for maskinen ved at trykke på Off-tasten. Tænd den derefter ved at trykke på On-knappen. Hvis genstarten ikke hjalp, skal du kontakte servicecenteret for systemdiagnostik og reparation.
C8 Knække af kilometertælleren på forhjulet, eller det rører ikke ved dets arbejdsflade. Efterse og fjern om nødvendigt de forreste ruller, placeringen af ​​magnetskiven på deres akse skal være forsænket udad. Rengør hjul, udskift hvis de er beskadigede. Hvis kilometertælleren går i stykker, skal du kontakte servicecenteret.
CA Navigations- eller det interne systemmodul har fejlfunktion. For at løse problemet selv, prøv at genstarte enheden ved hjælp af knapperne Fra og Til. Hvis det ikke hjælper, skal du kontakte reparatøren.