Fejlkoder køleskabe Whirlpool

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Whirlpool med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Whirlpool kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Whirlpool, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
Blinkende "-" tegn Uacceptabel temperatur for driften af ​​enheden. Tag en temperaturmåling. Hvis det er i orden, er sensoren defekt. Hvis ikke, er problemet i køleren. Kontakt et servicefirma.
Tallet 15 eller derunder blinker. Ustabil spænding i netværket. Sluk og sæt enheden i stikkontakten, tjek om den sidder godt fast. Mål spænding, inspicér ledninger. Køb en spændingsstabilisator.
Pæren blinker Opvarmning observeres i køleskabet. Årsagen kan være en dårligt lukket dør, tætningsslid. Ring til guiden for at diagnosticere temperatursensoren. Måske skal den udskiftes.
Interfacet virker ikke. Kommunikationen mellem grænsefladen og kortet er brudt. Servicemedarbejderen skal inspicere tavlen, ringe til kontakterne. Han vil også udskifte defekte elementer og foretage de nødvendige indstillinger.
AL 01 NTC-sensoren (negativ temperaturkoefficient) i køleafdelingen er defekt. Spænd kontakterne på sensoren og kortet. Ring til en specialist for at diagnosticere elementerne.
AL 02 Kontakten med luftventilen virker ikke. En komplet diagnose af motor og ventiler er påkrævet. Servicemesteren vil være i stand til at identificere årsagen til sammenbruddet med specialværktøj og eliminere dem.
AL 03 Fryseren NTC har fejlet. Der kan være et problem med enhedens ledninger. Fuld diagnostik af temperaturfølere og termokompressor anbefales. Kontakt et servicefirma.
CF Kommunikationen mellem det elektroniske modul og kontrolpanelet er afbrudt. Problemet er alvorligt og kræver udskiftning af interfacemodulet. Afbryd enheden fra lysnettet, tilkald en servicemedarbejder.