Fejlkoder køleskabe Vestfrost

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Vestfrost med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Vestfrost kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Vestfrost, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
SR Kølesystemet er defekt. Ring til en servicespecialist. Du skal inspicere kølesystemet, teste kondensatoren. Masteren vil identificere årsagen til sammenbruddet og eliminere den.
LF Forkert temperatur i fryseren. Årsagen til opvarmningen i fryserummet kan være en dårligt lukket dør. Indstil fryseren til en mere kraftfuld indstilling.
LC Temperaturen i køleskabet er forkert. Den optimale temperatur i køleafdelingen er + 4ºС, hvis den er højere, udløses en alarm. Indstil til en mere kraftfuld driftstilstand.
HC Temperaturen i enhedens kølerum er indstillet for lavt. Kritisk lav temperatur i fryseren. Indstil den korrekte køletilstand.
LOPO Svag spænding i netværket. Ustabil spænding tillader ikke enheden at fungere fuldt ud. Installer en stabilisator for at beskytte udstyret mod kortslutninger og strømstød.