Fejlkoder køleskabe Toshiba

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Toshiba med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Toshiba kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Toshiba, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
H1C Kompressoren starter ikke. Ring til masteren fra servicecenteret. En komplet diagnose af kompressor og motor anbefales, det kan være nødvendigt at udskifte disse elementer.
H3E Der er ingen forbindelse mellem den termiske sensor og det elektroniske kort. Motoren begynder at køre uden at stoppe. Ring til et specialistservicefirma for at udskifte sensoren/spænde kontakterne.
H6E Blæseren i fryseren er defekt. Køler skal udskiftes. På grund af dens funktionsfejl cirkulerer kold luft ikke gennem rummet, og afkøling sker ujævnt.
HLL Indikerer en kølemiddellækage. Freonrør beskadiget. Før mesterens ankomst skal du inspicere røret for skader. De skal lukkes inden skibsførerens ankomst.
H36 Fryserens fordamper er defekt. Lang afrimning påkrævet. Når kamrene er fri for is, skal du tørre de indvendige vægge af, og du kan genoprette enheden til netværket.