Fejlkoder køleskabe Stinol

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Stinol med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Stinol kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Stinol, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E00 Varmesensoren er defekt. Vi anbefaler at ringe til masterne fra servicecentret for at diagnosticere og eliminere sammenbruddet. Betjen ikke enheden, før specialister er kommet.
E01 Lufttemperaturen i køleafdelingen er kritisk høj. Sensoren reagerer i kritiske tilfælde. Problemer på grund af slid på fordamperen, kølemiddellækage. Kontakt servicecenteret.
E02 Temperaturen i fryserummet er ude af drift. Måske var døren ikke lukket tæt, og det blev varmere i køleafdelingen. Tryk hårdere på dørene, inspicér tætningen, udskift den.
E03 Forøgelse af temperaturen til et uacceptabelt niveau. Problemer opstår ikke kun på grund af en dårligt lukket dør. For eksempel er køleren gået i stykker. Kontakt et servicefirma for at inspicere udstyret.
E04 Problemer med temperaturen i køleafdelingen. Forkert driftstilstand og valgte produkter, eller kameraet er overbelastet. Vælg en anden driftstilstand på temperaturkontakten.
E05 Afrimningssystemet er fejlet. Madopbevaringsrummet bliver for koldt. Skibsføreren skal inspicere enheden. Før hans ankomst skal du slukke og aflæse kameraerne.
E06 Varmeapparatet er defekt. Dannelsen af ​​frost indikerer problemer med fordamperen. En specialist i reparation af køleudstyr vil være i stand til at eliminere denne defekt.
E07 Afrimningstilstand virker ikke. Enheden afrimer ikke under drift, på grund af dette akkumuleres is og frost på væggene. Problemer med afrimningssystemet er elimineret i servicen.
E10 Termiske sensorer signalerer en fejl i driftstemperaturen. Ustabil driftstemperatur påvirker kølingskvaliteten negativt. Kontakt service for reservedele.
E11 Køleproblemer. Dårlig afkøling er forårsaget af kølemiddellækage eller blæserslid. Vi anbefaler, at du kontakter en reparatør for at rette fejlene.
E20 Køleskabsdøren er ikke lukket ordentligt. Gummitætningen er slidt eller er gået af. Prøv at smække døren igen. Hvis det ikke hjælper, har du brug for tjenester fra en mester fra servicecenteret.
E22 Temperaturen i køleafdelingen er brudt. Køleproblemer kan være forårsaget af en defekt kompressor. Lyt til støjen fra udstyret, ring til skibsføreren fra tjenesten.
E30 Køleskabet afkøler ikke maden ordentligt. Hypotermi fører til fordærv af alle produkter. Indstil den korrekte driftstilstand for udstyret, reducer kølerens kraft.
E33 Varm luft i køleskabet. En stigning i temperaturen er et ugunstigt signal. Skal diagnosticere termostater. Kontakt en apparatreparationsservice for at rette fejlen.
E40 Maden er frosset på grund af forkert driftstilstand. I ekstrem kulde fordærves maden. Læs brugsanvisningen og indstil det rigtige program.
E44 Kritisk lav temperatur. Dannelsen af ​​is på væggene er et alvorligt problem. Ring til servicen og ring til guiden for at diagnosticere udstyret, udskifte defekte genstande.