Fejlkoder køleskabe Siemens

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Siemens med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Siemens kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Siemens, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E1 Køleskabsfejl. Specialister fra service og reparationsfirmaet kan diagnosticere den nøjagtige årsag til sammenbruddet. Søg specialisttjenester.
E2 Kondensatorsensoren har fejlet. Enheden fungerer ikke korrekt. Kontakten skal udskiftes og kontakterne strammes. Vi anbefaler, at du får problemet repareret på et servicecenter.
E3 Temperaturen i fryseren er for høj. Problemet er kølemiddellækage eller blæserisning. Frigør din enhed. Du skal udskifte kølemiddelrøret og påfylde freon.
E4 Fryserens kondensatorsensor er defekt. Sensoren skal skiftes. Kondensatoren skal have en professionel inspektion af en tekniker. Servicemedarbejderen vil genoprette driften af ​​udstyret.