Fejlkoder køleskabe Sharp

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Sharp med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Sharp kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Sharp, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
SR Køling er defekt. Fordamperkredsløbet skal diagnosticeres og repareres. Problemet kan være relateret til fryseren. Kontakt tjenesten for tjenester fra en mester.
LF Forkert temperatur i fryseren. Fejlen er fremkaldt af en overbelastning af rummet med produkter. Aflæs enheden, tænd for superfreeze for at etablere den optimale tilstand.
LC Temperaturen i køleafdelingen er brudt. Indstil den korrekte temperatur i henhold til brugsanvisningen. Ring til en specialist fra servicecentret, hvis problemet fortsætter.
LF+LC Enheden forbinder ikke. Mislykket motorstart. Dette sker, når du tænder for netværket første gang eller efter en lang periode med inaktivitet af enheden. vent, indtil afkølingen fungerer fuldt ud, og alt vil fungere. Hvis udstyret er inaktivt i lang tid, tænder enheden muligvis ikke korrekt. Det er nødvendigt at vente et stykke tid, hvis arbejdet ikke forbedres, skal du kontakte tjenesten.
HC Temperaturen er for lav. Overtrædelse af termoregulering fremkaldes af et sammenbrud af varmesensoren, en svækket kontakt. En reparationstekniker vil være i stand til at løse dette problem.
LOPO Svag spænding i netværket (mindre end 170 V). Med en svag netspænding og hyppige hop anbefaler vi at købe en stabilisator. Ellers er det kvaliteten af ​​elleverandørens ydelser.