Fejlkoder køleskabe Nord

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Nord med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Nord kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Nord, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
F1 Fejl i stabil temperaturvedligeholdelse i køle-/fryseafdelingen. Kontakt tjenesten, problemerne kan være relateret til elvarmer, defroster, termostat.
F2 Temperaturen holdes ikke. Efterse kølemiddeltilførselsrøret for utætheder. Hvis freon lækker, har du brug for en reparatør til at udskifte røret og tanke brændstof.
F3 Den stabile temperatur holdes ikke. Afhængigt af modellen kan termostaten eller elvarmeren svigte. Ring til en specialist fra servicecentret for at diagnosticere udstyret.
F4 Netværksproblemer. Netspændingen er kritisk lav (mindre end 170 V). Derfor køler kamrene ikke, og motoren går i stå. Anbefalingen er at købe en stabilisator og tjekke ledningerne i huset.
F5 Ustabilt netværk. Kritisk høj spænding (over 255 V). Vi anbefaler at købe en netspændingsstabilisator, der kan være problemer med ledningerne i rummet.
F6 Problemer med kompressor eller motor. Kondensatoren eller startrelæet virker ikke. Du kan kontakte et servicefirma for reparation af køleudstyr for at reparere havariet.
F7 Kompressoren/motoren er ude af drift. Kontrolmodulet skal udskiftes. Håndværkere fra tjenesten skal inspicere komponenterne: fra termostaten til motoren, for at sikre at dele ikke brænder ud.