Fejlkoder køleskabe Miele

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Miele med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Miele kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Miele, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E3 Fejlfunktion af luftstrømme i køleenheden. En ventilatorfejl medfører, at de afkølede luftstrømme ikke fordeles. Køleren skal udskiftes med en ny hos et servicefirma.
E4 Luftstrømme ujævnt fordelt. Køleren fungerer ikke, højst sandsynligt brændte den ud på grund af en kortslutning eller ustabil spænding. Installer stabilisator og udskift ventilator.
E5 Fordamperkøleren fungerer ikke. Væggen fryser, produkterne køler ikke. Kontakt specialisterne fra tjenesten for at efterse køleudstyret og udskifte ventilatoren med en ny.
E6 Nøddøråbning. Tryk dørene hårdere, inspicer forseglingen, dens integritet kan være brudt, eller den bevæger sig væk fra døren. Udskift om nødvendigt med en ny.
E7 Sikringer eller startrelæ sprunget. Vent på, at servicevirksomheden ankommer. Diagnostik, kontaktringning, udskiftning af udbrændte komponenter er påkrævet.
E8 Timeren har fejlet. Du kan ikke selv løse problemet. Vent på ankomsten af ​​en reparatør for at udskifte den defekte timer.
nA Temperaturen i fryseren er ikke acceptabel. Afbryd enheden fra lysnettet, aflæs og kontakt en specialist kølereparation.
F0 Bio FrNOh-sensoren fungerer ikke. Det er nødvendigt at inspicere indblæsningsluftføleren og ringe til de kontakter, der passer til den. Kontakt servicecenteret.
F1 Køleskabssensoren fungerer ikke korrekt. Årsagen til fejlen kan afgøres på servicecenteret. Tilkald en reparationstekniker for at diagnosticere og udskifte ikke-fungerende komponenter.
F2 Overtrædelser af temperaturregimet i fryserummet. Vi anbefaler at ringe til guiden for at inspicere fordamperen. Mest sandsynligt brændte den ud og skal udskiftes med en ny.
F3 Intet frysesensorsignal. Årsagen til sammenbruddet kan være løse kontakter. Selve kontakten kan være defekt. Kontakt tjenesten for fejlfinding.
F4 Fordampersensoren har fejlet. Sensorfejl er forårsaget af en kortfejl. Det er umuligt at løse problemet på egen hånd, det er bedre at ringe til en specialist fra servicecentret.
F5 Kontrolpanelet virker ikke. Kritisk situation. Afbryd straks udstyret fra lysnettet og tilkald service. Diagnose og udskiftning af tavlen af ​​en specialist er påtrængende nødvendig.
E1 Temperaturføleren er defekt. En kortslutning i nettet fik varmeafbryderne til at brænde ud. Kontakt servicecentret for at få service fra en reparatør.
E2 Fejl i kompressor og fordamper. Alvorlig skade, der kan få motoren til at brænde ud. Du skal omgående ringe til mesteren fra service- og reparationsfirmaet.