Fejlkoder køleskabe Liebherr

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Liebherr med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Liebherr kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Liebherr, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
F0 Defekt sensor i Bio FrNOh sektionen. Ring til en kølereparationstekniker for at udskifte sensoren. Før mesterens ankomst skal du aflæse produkterne fra køleskabet.
F1 Luftsensoren i kølerummet har fejlet. Temperaturen holdes ikke. En servicespecialist inspicerer sensoren og kontakterne. Udskift om nødvendigt defekte dele.
F2 Problemer med fryserens fordamper. Fryseren fryser madvarer ned på grund af, at bestyrelsen ikke genkender signalerne. Fordamperen skal udskiftes, tilkald en reparationsspecialist.
F3 Luftsensoren i fryserummet fungerer ikke korrekt. Serviceteknikeren skal inspicere sensorerne for defekter, ringe til kontakterne og udskifte de defekte komponenter.
F4 Fordamperen i fryseren er defekt. Den stabile temperatur i kammeret opretholdes ikke. Fordamperen skal udskiftes med en ny. Kontakt servicecenteret og ring til guiden.
F5 Den elektroniske tavle har fejlet. Inviter en specialist til at ringe til tavlen med et multimeter. Den skal udskiftes med en ny, så tag udstyret ud af netværket og vent på masterens ankomst.
F6 Kredsløbet, der forbinder kompressorerne, er brudt. Ansatte i service- og reparationsfirmaet til vedligeholdelse af køleudstyr vil hjælpe med at diagnosticere det ødelagte led og rette opbruddet.
F7 Enheden er i testtilstand. Vent, indtil udstyret er testet for funktionsdygtighed. Testtilstanden slukker af sig selv, gør ingenting.