Fejlkoder køleskabe Kaiser

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Kaiser med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Kaiser kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Kaiser, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E1 Temperaturføler i kølerummet virker ikke. Modul defekt. Årsagen er en kortslutning i netværket, du skal ringe til masteren fra tjenesten for at udskifte de brændte komponenter.
E2 Temperaturføleren i fryserummet er ude af drift. Temperaturen stemmer ikke overens med den indstillede temperatur. Vi anbefaler, at du ringer til en reparationsspecialist for at diagnosticere og eliminere sammenbruddet.
E3 Fordampersensoren er defekt. Hvis et sådant problem opstår, skal du kontakte servicecenteret og, før masterens ankomst, aflæsse udstyret fra produkterne, afbryde forbindelsen til netværket.
E4 Døren har stået åben længe. Temperaturen er steget. Tryk døren hårdere. Tjek gummitætningen for integritet (hvis du bemærker huller, revner, udskift den med en ny).
E5 Ugyldig temperatur i køleskabet. NO FROST kræver udskiftning af elvarmeren. Direct Cool har en udbrændt termostat eller en kølemiddellækage. Du har brug for et servicefirma.
E6 Temperaturregimet i køleskabet er overtrådt. I enheder med NO FROST skal du skifte elvarmeren. I Direct Cool-systemer skal du kontrollere for freonlækage, udskifte termostaten.