Fejlkoder køleskabe Hitachi

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Hitachi med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Hitachi kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Hitachi, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
01 Køleren holdt op med at dreje. Mest sandsynligt er blæsermotoren eller relæet brændt ud, så luften cirkulerer ikke. Du skal tilkalde en reparationstekniker og afbryde enheden fra lysnettet, før du ankommer.
04 Kommunikationen mellem de elektroniske tavler er brudt. Kommunikationen mellem de elektroniske tavler er blevet afbrudt på grund af brud på kontakter eller ledningsproblemer. Kontakt et servicefirma.
07 Ensartet kølemiddelforsyning er forstyrret. Røret kunne knække og freon begyndte at strømme ud, temperaturen stiger i kamrene. Ring til en reparatør, som vil udskifte kølemiddelrøret.
08 Freonforsyningsproblemer. Reparationsservicespecialisten vil være i stand til at genoprette den sikre forsyning af freon, tanke kølemidlet. Ring til teknikerne for at udskifte kølemiddelrøret.
39 Sikringerne er sprunget. Årsagen til udbrændingen er en strømstigning på grund af dårlige ledninger. Det anbefales at købe en spændingsstabilisator, ring til masteren for at udskifte sikringerne.
43 Kompressor defekt. Der skal installeres en ny kompressor. Afbryd udstyret fra lysnettet, ring til service- og reparationsteamet for at udskifte den defekte komponent.