Fejlkoder køleskabe Hansa

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Hansa med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Hansa kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Hansa, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E0 Det elektroniske modul har fejlet. I denne situation virker sensorer og sensorer ikke. Mesteren af ​​reparationsservice af køleudstyr kan eliminere sammenbruddet.
E1 Temperatursensoren i kølerummet har fejlet. Undersøg kontakterne, prøv at stramme dem. Kontakt en reparationsservice for husholdningsapparater for at udskifte defekte dele.
E2 Fryserfordamper fejlede. Ustabil spænding, ødelagte kontakter kan forårsage nedbrud. Kontakt en servicemedarbejder for diagnosticering og reparation af udstyr.
E3 Temperaturmåleren i fryserummet virker ikke. Ring til en reparationstekniker for at udskifte temperatursensoren. Før hans ankomst skal du slukke for udstyret og fjerne alle produkter.
E4 Fryserumskondensator defekt. For at reparere kondensatoren skal du ringe til servicecenteret, ringe til masteren. Han vil foretage en komplet diagnose af udstyret og eliminere årsagen til sammenbruddet.