Fejlkoder køleskabe Gorenje

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Gorenje med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Gorenje kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Gorenje, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E2 Der er intet fryserdriftssignal på sensoren (EP4). Serviceteknikeren vil være i stand til at fastslå årsagen til nedbruddet og udskifte berøringssensorerne om nødvendigt.
E4 Der er intet signal på sensoren i EP4-enheden, som forsyner kølerumssensoren. Mest sandsynligt udbrændte kontakter eller selve sensoren. Du skal tilkalde en reparatør for at udskifte brændte dele.
E6 Temperatursensoren virker ikke. Afbryd og aflæs enheden fra produkterne, ring til guiden, du skal diagnosticere sensoren, sensorer og kontakter. Han vil udskifte temperatursensoren, spænde kontakterne.