Fejlkoder køleskabe General Electric

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe General Electric med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe General Electric kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe General Electric, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
01 Ismaskinen er defekt. Kontakt et servicefirma for at diagnosticere generatoren og dens komponenter (brudte kontakter, udbrændte sensorer osv.) Brug den ikke før masternes ankomst.
02 Køleskabsrelæet virker ikke. En fejl fremkalder en kortslutning i netværket. Ring til en specialist fra et servicefirma for at diagnosticere relæet og rette opbruddet.
03 Afrimningssystemet fungerer ikke. Anbefaling: Eftersyn af afrimningssystemet af en specialist. Rettidig reparation er nødvendig for at forhindre dannelsen af ​​ising af kamrenes vægge.
04 Indikerer en ødelagt ventilator. Kølere spreder ikke luften, vær opmærksom på temperaturen i kamrene. Hvis produkterne ikke afkøles jævnt, skal du kontakte serviceteknikerne for at udskifte køleren.
05 Der dannes ikke is i ismaskinen. En kølereparatør kan fastslå årsagen til sammenbruddet og indstille driften af ​​generatoren. Ring til en servicespecialist.
06 Sensor reagerer ikke. Sensoren reagerer ikke på grund af et ødelagt modul eller kabel. Vi anbefaler, at du ringer til en specialist fra reparationstjenesten for at diagnosticere udstyret eller afhjælpe problemet.
07 Fryseren er defekt. Du kan finde ud af, hvorfor fryseafdelingen ikke fungerer efter at have været inspiceret af et professionelt servicefirma. Vi anbefaler at ringe til mesteren derhjemme.
08 Fryseren er defekt. Det er umuligt at finde årsagen til sammenbruddet på egen hånd. Kontakt et professionelt køleservicefirma.
09 Defrosterfejl i fryseafdelingen. Kontakt servicen for at geninstallere fryserens afrimningsanlæg. Vi anbefaler at indstille den optimale temperatur.
10 Køleren virker ikke. Kontakterne kunne være gået af, eller delen brændt ud på grund af en kortslutning. Ring til en tekniker fra et servicefirma for at inspicere ikke-fungerende komponenter og udskifte dem.
11 Kompressormotoren starter ikke. Motoren kan i de fleste tilfælde ikke repareres, udskiftning er nødvendig. Kontakt en specialiseret kølereparationsservice.