Fejlkoder køleskabe Gaggenau

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Gaggenau med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Gaggenau kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Gaggenau, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E1 Fryserummets sensor har fejlet. Mest sandsynligt er kontakterne løse, eller sensoren er brændt ud. Ring til en reparatør fra et servicefirma for at inspicere og eliminere havariet.
E2 Fordamperen er defekt. For at udskifte en ikke-fungerende komponent eller dens dele anbefaler vi, at du ringer til en servicecenterspecialist. Afbryd enheden fra netværket og aflæs produkterne.
A2 Temperaturen er ikke korrekt. Hvis der ikke er nogen stabil støtte til den givne tilstand, skal du udskifte køleren, kontrollere for kølemiddellækager. Brug en servicevirksomheds tjenester.