Fejlkoder køleskabe Electrolux

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Electrolux med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Electrolux kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Electrolux, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
F2 Temperaturen er ikke reguleret, udstyret køler ikke. Ring til en servicemedarbejder. Diagnostik af kontakter, termostat og dens komponenter, udskiftning af defekte dele er nødvendig.
F3 NTC-sensor er defekt. Mest sandsynligt er kontakterne på kontakten gået af, eller sensoren er brændt ud. Vi har brug for et servicecenter til reparation af udstyrsdiagnostik.
F4 Temperatursensoren virker ikke. Det er nødvendigt at kontrollere forbindelseskontakterne til kontakten for at se, om sensoren er udbrændt. Du skal muligvis stramme kontakterne. Kontakt servicecenteret.
F5 Termostaten har fejlet. Hvis temperaturføleren går i stykker, skal du kontakte serviceafdelingen. Masteren ringer til hele netværket, stram kontakterne, udskift om nødvendigt sensoren.
blinkende "-" symbol Temperaturen er under acceptable (<0 С). Fordamper er problematisk. På grund af falske sensoraflæsninger køler kompressoren kontinuerligt. Fejl er elimineret i servicecenteret.
symbolet "-" lyser Temperaturen er over det tilladte (>+9 C). Defekt fordamper, kølemiddellækage er også mulig. Ring til mesteren, han vil inspicere udstyret, eliminere freon-lækagen, udskifte sensoren, hvis den er defekt.
tegn "b" Freon lækage. Ring til en servicespecialist. Det er nødvendigt at finde stedet for lækagen meget hurtigt og eliminere det, samt påfylde kølemidlet.
tegnet "c" er tændt Temperaturføleren har fejlet og skal udskiftes. Med denne funktionsfejl skal du tilkalde et service- og reparationsteam for at udskifte sensoren og dens komponenter.
blinker "d" Termistoren er ude af drift. Kun et servicecenter kan diagnosticere den nøjagtige årsag til sammenbruddet og løse problemet. Kontakt en professionel for at reparere og udskifte modstanden.
blinker konstant "o" Fordampersensoren til fryseren har fejlet. Servicecentret vil være i stand til at eliminere sammenbruddet og udskifte fordamper, sensor og komponenter.
F1 Termostaten fungerer ikke eller virker slet ikke. Du skal have en komplet diagnose af termostaten. Driftsproblemer kan være forårsaget af brændte kontakter eller et afbrudt kredsløb.