Fejlkoder køleskabe Daewoo

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Daewoo med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Daewoo kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Daewoo, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
F1 Temperaturføleren i køleafdelingen er defekt. Sensoren kan brænde ud på grund af en strømstød. Kontakt servicecenteret. Skibsføreren skal inspicere kontakternes integritet.
F2 Temperaturen i køleskabet er ikke korrekt. Temperaturføler defekt eller forkert indstillet temperatur. Du skal ringe til serviceteknikeren.
F3 Fryseren fungerer ikke korrekt. Kølemiddel kan lække. Lav en planlagt afrimning. Hvis der ikke er nogen ændring i driften, skal du kontakte servicecenteret for diagnostik og reparation.
F4 Det elektroniske kort er beskadiget. En kortslutning i netværket kan fremkalde en funktionsfejl. I denne situation er det nødvendigt at tilkalde servicemedarbejdere for at udskifte det elektroniske modul og dets komponenter.