Fejlkoder køleskabe Candy

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Candy med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Candy kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Candy, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E0 Elektronik virker ikke. Systemkortet er defekt, kontakterne er væk. Kontakt servicecenteret for diagnosticering af udstyr og udskiftning af dele.
E01 Temperaturregimet er ikke korrekt. Integriteten af ​​tætningerne på døren er brudt, eller freon lækker. Serviceteknikeren vil udskifte tætningsgummiet og reparere kølemiddellækagen.
E02 Termostaten er defekt. Bælgrøret er beskadiget, hvilket resulterer i, at motoren måske ikke engang starter. Ring til en medarbejder i servicecentret for diagnosticering og reparation.
E03 Freon lækage. Kølemiddeltilførselsrøret er knækket, temperaturen i kamrene er høj. Du skal kontakte servicecenteret for at udskifte røret og genopfylde enheden med freon.
E04 Temperaturføleren viser den forkerte temperatur. Temperatursensoren har fejlet, viser forkert den termiske tilstand. Aflæs enheden, juster temperaturen i henhold til instruktionerne.
E05 Temperaturføleren fungerer ikke. Kontakterne er brændt ud, eller temperaturen er indstillet forkert. Nulstil til fabriksindstillinger, kontakt kundeservice.