Fejlkoder køleskabe Brandt

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Brandt med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Brandt kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Brandt, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
d21 Kontrolmodulet har fejlet. Modulet fungerer ikke godt på grund af problemer med kablet, der forbinder det til kortet. Det er nødvendigt at ringe til servicespecialister for at diagnosticere modulet og dets komponenter.
d01 Motor/kompressor starter ikke. Fejl kan være forårsaget af en funktionsfejl i kondensatoren eller startrelæet. Termostaten kan svigte. Ring til en servicetekniker.
d02 Driftstemperaturen holdes ikke. I dette tilfælde er termostaten eller dens komponenter beskadiget. Kontakt serviceafdelingen, det er nødvendigt at diagnosticere enheden af ​​en master og udskifte dele.
d03 Termostaten fungerer ikke korrekt. Måske er kontakterne brændt ud, eller delen skal udskiftes helt. Du kan ikke løse problemet selv, ring til guiden fra servicecenteret.
d04 Kompressormotor virker ikke. Startrelæet eller selve kompressoren fungerer ikke. Sluk for enheden, ring til en specialist fra servicecentret for diagnosticering og reparation.
d07 Sensoren reagerede på den åbne dør. Dørene var lukket dårligt, eller endestopkontakten er defekt. Prøv at lukke døren tættere, hvis sensoren virker, ring til en specialist.
d17 Temperatursensorer virker ikke eller viser forkert. Fejlen skyldes en defekt i selve modulet. Temperaturfølerne skal udskiftes. Ring til en specialist fra servicecentret.