Fejlkoder køleskabe Bosch

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Bosch med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Bosch kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Bosch, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
EA Frysemotoren starter ikke. Reparation/udskiftning/diagnostik af motoren udføres af en servicemedarbejder. Du kan kalde det og tømme køleskab og fryser.
EG Indløbsventilen er defekt. Hvis ventilen, der regulerer vandforsyningen til generatoren, ikke virker, skal den udskiftes. Har du bemærket nogen skade? - tilkald en reparationsspecialist.
E1 Defekt temperaturføler tilsluttet køleafdelingen. Kontroller ledningernes integritet. Brud fremkaldes af beskadigelse af løkken. Du skal ringe til en servicemedarbejder.
R1 Køleskabssensor virker ikke. Hvis der begynder at komme is og sne på væggene i køleskabet, skal du straks kontakte servicecentret. Det er nødvendigt at diagnosticere udstyret og udskifte sensoren.
E2 Køleskabets fordampersensor har fejlet. Problemet kan opstå på grund af løse kontakter, udbrændthed. Kontakt reparationstjenesten og ring til skibsføreren.
E3 Defekt temperaturføler tilsluttet køleafdelingen. Kontroller ledningernes integritet. Brud fremkaldes af beskadigelse af løkken. Du skal ringe til en servicemedarbejder.
F1 Frysesensoren har fejlet. Forbindelsen til styrekortet kan være brudt, eller den er helt ude af drift. Ring til et reparationsteam for at reparere skaden.
E4 Fryserummets kondensatkontakt er ødelagt. Tjek kontakter - prøv at inspicere enheden og opret en forbindelse. Kontakt en servicespecialist.
PT Fejl i det elektroniske modul. Undersøg udstyret for tegn på brændte kontakter, der kan være en karakteristisk lugt. Afbryd enheden fra netværket, vent på reparationstjenestens ankomst.
D1 Brud på sensoren på kanten. Stillet over for et sådant problem, skal du straks tage stikket ud af stikkontakten, aflæse fryseren og køleskabet, ringe til en servicemedarbejder til reparation.
DR Døren ikke lukket. Prøv at trykke døren hårdere. Tjek tætningen for integritet, se hængslerne, hvis de er faldet. Det kan også være nødvendigt at nivellere køleudstyret.
DF Kontakten til åbning/lukning af fryserdør virker ikke. Tryk døren hårdere, spænd hængslerne. Problemet kan ligge i sliddet på tætningsskæreren - udskift den.
EF Magnetventilen er defekt. Det er umuligt at løse problemet selv. Ring til service. Rengør kamrene for produkter, og vent på, at mesteren kommer til at udskifte de defekte dele.
ET Den vandrette kontakt virker ikke. Gearstangen brændte ud. Ring til en servicetekniker for at udskifte en defekt afbryder. Enheden kan ikke afbrydes fra netværket.
EC Tænd/sluk-knappen sidder fast/sidder fast. Undersøg knappen, sandsynligvis har snavs samlet sig, tør den af ​​med en vatrondel med alkohol, rengør langs kanten med en tandstik. Tilkald en servicemedarbejder for at udskifte knappen.
ES Defekt is/vand kontakt. Ring til en specialist fra servicecentret. Han bør inspicere tilstanden af ​​kontakterne og kontakten. Om nødvendigt vil masteren udskifte de defekte komponenter.