Fejlkoder køleskabe BEKO

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe BEKO med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe BEKO kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe BEKO, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E3 Luftfølerens termistor har fejlet. Alt reparationsarbejde med NTC-sensorer udføres kun i et servicecenter. Afbryd udstyret fra strømforsyningen og ring til guiden.
E4 Rørformet afrimningsvarmer defekt. Hvis denne kode vises på skærmen, skal du slukke for udstyret, fjerne eventuelle produkter og kontakte servicecenteret.
E5 Køleskabs luftspjæld defekt. Det er umuligt at løse problemet på egen hånd. Du skal kontakte service- og reparationsservicen for diagnose og reparation.
E6 På modeller med No-Frost-systemet fejlede køleren. Skaden kan udbedres på servicecenteret. Bed guiden om hjælp, før han ankommer, sluk og aflæs enheden fra produkterne.
E7 Interne sensorer fungerer ikke. Fejlen af ​​defekte komponenter diagnosticeres i serviceafdelingen. Ring til en specialist for at udskifte defekte komponenter.
E8 Den interne magnetsensor er defekt. Vi anbefaler ikke at udskifte komponenter på egen hånd. Afbryd apparatet fra lysnettet, aflæs og tilkald en reparationsspecialist.
E9 Den eksterne magnetsensor har fejlet. Du kan afbryde enheden fra elektricitet og ringe til et reparations- og serviceteam for at udskifte sensorerne.
+2 Kølesystemet har fejlet. Årsagen er en kølemiddellækage eller en brudt sensorkontakt. Udfør en visuel inspektion af kølekredsløbet, ring til en specialist for at eliminere lækagen.
+3 Afrimningssystemet er defekt. Sammenbruddet er fremkaldt af udbrænding af sensorerne eller krænkelse af ledningernes integritet. Tilkald en servicetekniker for at reparere ikke-fungerende komponenter.
+4 Sensoren signalerer ikke. Afbrudte kontakter eller afbrudt kredsløb. I tilfælde af en kortslutning brændte sensorerne ud. Se stifterne på det element, der ikke reagerer. Spænd dem eller udskift sensoren.
+5 Kortslutning NTC. På grund af overtrædelsen af ​​termistorens beskyttende skal virker det ikke. Tilkald en servicetekniker for at diagnosticere kredsløbet og termistorens tilstand.
+6 Knap sidder fast. Fejlen er fremkaldt af slid på nøglen eller alvorlig forurening. Rengør panelet med knapper, tør af med alkohol. Ring til guiden, hvis problemet fortsætter.
+7 Kompressoren har fejlet. Hvis motoren fortsætter med at køre, er filtrene snavsede, eller der er en freonlækage. Efterse kompressoren, filteret og kapillarsystemet. Tjek for kølemiddellækager.
+12 Kontaktfejl. Der er ingen kontakt mellem modulet og sensoren. I denne situation anbefaler vi, at du straks ringer til en medarbejder i servicecentret for at afhjælpe sammenbruddet.
E0 FRZ-sensoren har fejlet. På grund af et nedbrud kører kompressoren uden stop. Kontakt serviceafdelingen for diagnosticering og reparationsarbejde.
E1 NTC (evaporator switch) virker ikke. På servicecenteret vil specialister diagnosticere ikke-fungerende elementer, kontrollere kontakterne og ringe til kredsløbet fra sensoren til modulet.