Fejlkoder køleskabe Atlant

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe Atlant med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe Atlant kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe Atlant, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
L Temperaturregimet i fryseren er overtrådt. Meget lav temperatur, du skal øge i henhold til brugsanvisningen. Hvis skaden fortsætter, tilkald en reparationstekniker.
H Temperaturen overskredet. Mål temperaturen med et alkoholtermometer for at sikre, at temperatursensorerne virker. Reducer temperaturen inden for det normale område / afrim enheden.
F1 Luftsensoren har fejlet. Forbindelsen af ​​kontakterne er brudt, eller delen er brændt ud, du skal ringe til guiden og udføre diagnostik. Sensoren skal muligvis udskiftes.
F2 Fordampersensoren reagerer ikke. Kontakterne er ødelagte og skal strammes. Måske er problemet i kablet, eller selve kontakten er brændt ud. Kontakt servicen for diagnosticering og reparation.
F3 Fryserummets sensor virker ikke. Kontakt servicecenteret. Behov for diagnostik af kontakter, udskiftning af dele. Før ankomsten af ​​specialister skal du slukke for udstyret og aflæse.
F4 Svag netspænding (under 170 volt) i Atlant-køleskabet. For fuld drift anbefaler vi at installere en spændingsstabilisator. Der er ingen problemer med ledningerne i rummet.
F5 Netspændingen er for høj (mere end 260 volt). En spændingsstabilisator hjælper med at rette op på spændingssituationen.Vi anbefaler også at tjekke ledningerne i huset.
F6 Motorfejl. Køleudstyrsmotoren starter ikke, startrelæet er svigtet. Fjern den, og tænd for enheden igen. Kontakt service, hvis motoren ikke starter.
F7 Kompressoren virker ikke. Kontroller røret, hvorigennem kølemidlet strømmer, for integritet. Ofte forstyrrer dens nedbrud driften af ​​kompressoren Kontakt servicecenteret for diagnostik / reparation.