Fejlkoder køleskabe ASKO

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe ASKO med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe ASKO kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe ASKO, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E01 Enhedens drivmotor virker intermitterende. Køleanlægget kører "slitage" eller står på en ujævn overflade. Kontroller placeringen af ​​enheden på gulvet og reducer belastningen.
E02 Ventilatorfejl. Intensiv drift fører til hurtig slitage, årsagen til dette er indtrængen af ​​varm luft, da døren ikke er tæt lukket.
E03 Sensoren, der styrer fryserens temperaturregime, samt kølekamrene, er ude af drift. Nedbrud af kompressorventiler, forkert drift af udstyret, der er ansvarligt for afrimning af enheden, frysning af frost.
E04 Brud på temperaturføleren i kamrene: frysning, køling. Kompressorventilerne er ude af drift, udstyret, der er ansvarligt for ising af overfladen og optøning af enheden, fungerer ikke godt.
E05 Temperaturmålerne i fryseren og køleskabet reagerer ikke på signaler. Indikerer et nedbrud af kompressorventilerne, som er ansvarlige for fordampning, isdannelse og afrimning af enheden.
E06 Kompressormotorfejl. Automatisk nedlukning, tænd for udstyret, ingen køling. Kontroller den korrekte funktion af enhedens kølesystem.