Fejlkoder køleskabe ARDO

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe ARDO med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe ARDO kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe ARDO, afkodning

Fejlkode Beskrivelse
F12 Det elektroniske modul er beskadiget. For at erstatte et element kræves et guidekald. Kontakt dit nærmeste servicecenter.
F13 Kontrolmodulet er i stykker. Det kræver en diagnose. Udskiftning med en ny, når den er gået i stykker.
F14 Fejlfunktion eller fuldstændig fejl i kontrolmodulet. Du skal installere et arbejdselement. Først skal du efterse og sikre dig, at der er et fuldstændigt nedbrud, som ikke kan repareres.
F1 Kompressoren har fejlet. Kontroller, om dette element fungerer korrekt. Tjek også termostaten.
F2 Fejlfunktion eller fuldstændig fejl i termostaten. Det er nødvendigt at kontrollere det og temperatursensoren for funktionalitet. I tilfælde af brud skal delen udskiftes med en ny.
F3 Temperaturføleren er i stykker. Udskiftning af en ødelagt sensor er påkrævet, hvis den virker, skal du kontrollere blæseren.
F4 Problemer med blæseren er blevet rettet. Før du installerer en ny blæser, skal du sikre dig, at den aktuelt installerede blæser er ødelagt.
F5 Der er registreret en stor ophobning af vand i systemet. Mesterens indgriben er påkrævet. Kontakt et apparatreparationsservicecenter.
F6 Fejl eller fejl i betjeningen af ​​det elektroniske modul. Det er nødvendigt at diagnosticere elementet. Hvis der findes en fejl, skal den udskiftes med en fungerende.
F9 Elektronikfejl opdaget. Muligvis på grund af et ødelagt køleskabsledning eller høj/lav spænding i strømforsyningen.