Fejlkoder køleskabe AEG

Vi har samlet alle fejlkoder køleskabe AEG med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl køleskabe AEG kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl køleskabe AEG, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
F2 Termostaten har fejlet. Hvis et sådant nedbrud registreres, skal du sikre dig, at elementet er i god stand. Hvis det ikke kan repareres, skal du installere en fungerende termostat.
F3 Fejl ved temperaturmåler registreret. Udskift temperatursensoren med en god en for at løse problemet.
F4 Temperaturføleren gik i stykker. Fjern elementet, sørg for, at det er i stykker. Reparer eller installer en ny.
F5 Temperaturføleren har fejlet. Undersøg sensoren for at løse problemet. Hvis det ikke kan rettes, skal du installere en fungerende.
Glødende firkant Fordampningselementsensoren har fejlet. Sørg for, at køleskabsdøren er helt forseglet. En anden mulig årsag til fejl er fejl i kontrolmodulet eller selve sensoren.
? Rettet fejl i driften af ​​termostaten. Årsagerne er i selve termostaten, elementet fungerer ikke korrekt. Installer en ny eller reparer en gammel.
- Funktionsfejl i elementer i kølesystemet. For modeller med et system (No Frost) er en mulig årsag et nedbrud af varmeelementet. Du skal tjekke defrosteren og kontrolmodulet.
F1 Termostatfejl. Hvis termostaten bryder sammen, skal den kontrolleres for funktionsdygtighed. Hvis det er defekt, skal det udskiftes med et nyt element.