Fejlkoder induktionskomfurer Техно ТТ

Vi har samlet alle fejlkoder induktionskomfurer Техно ТТ med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl induktionskomfurer Техно ТТ kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl induktionskomfurer Техно ТТ, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E1 Højspændingsproblem. Det er nødvendigt at stabilisere spændingen i netværket. Afbryd komfuret fra strømforsyningen og kontakt elleverandøren i din by.
E2 Lavspændingsproblem. Stabiliser spændingen. Du kan have et ledningsproblem, kontakt dit elforsyningsselskab. Ring til en elektriker derhjemme for at måle spændingen.
E3 Ustabil spænding i netværket af Techno TT induktionskomfuret. Brug ikke induktionskomfuret, før spændingen er udlignet. Hvis alt er i orden med det, men kogepladen ikke virker, skal du kontakte servicen for diagnosticering.
E4 Aktuel nulstilling. Kontroller kablets integritet og korrekt installation af kogepladen. Modstanden skal muligvis udskiftes, så kontakt et servicecenter.
E5 Spolen overophedet. Tag enheden ud af stikkontakten, indtil den er helt afkølet. Prøv at tænde for brænderen ved en lavere effekt, hvis den fortsætter med at overophede, når den tændes, ring til guiden.
E6 Strømblok defekt. Strømenheden er overophedet. Du skal tilkalde en specialist fra service- og reparationstjenesten for diagnose og reparation.
E7 Induktorsensoren på Techno TT induktionskomfuret virker ikke. Du skal tilslutte spolens temperatursensor. Dette kan kun udføres af en mester fra service- og reparationstjenesten. Inden personen ankommer, må du ikke tænde for enheden.
E8 Ødelagt kogegrej sensor. På grund af kortslutningen kan sensoren brænde ud. Måske bruger du tallerkener med ujævn bund eller uden en speciel belægning, så sensoren reagerer ikke. Kontakt servicecenteret.