Fejlkoder induktionskomfurer Siemens

Vi har samlet alle fejlkoder induktionskomfurer Siemens med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl induktionskomfurer Siemens kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl induktionskomfurer Siemens, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
Blinker 0 Automatisk nedlukningsbeskyttelse aktiveret. Sluk for kogepladen, fjern alle fremmedlegemer fra overfladen, hvis nogen. Tænd og genindtast de nødvendige indstillinger.
Bogstavet E blinker Den automatiske nedlukning er blevet aktiveret. Det er muligt, at fremmedlegemer ligger på panelet, eller at der er spildt vand. Tør kogefladen af. Genaktiver.
F0 Indikatoren på Siemens induktionskomfur (Siemens) er defekt. Årsagen til sammenbruddet kan være en kortslutning. Genstart enheden. Kontakt service- og reparationsservice, hvis problemet fortsætter.
F4 Børneværn er aktiveret og slukker ikke. Låsen kan hænge af forskellige årsager. Højst sandsynligt er berøringssensoren kortsluttet. Afbryd forbindelsen i et par sekunder, og tilslut kogepladen igen.