Fejlkoder induktionskomfurer Samsung

Vi har samlet alle fejlkoder induktionskomfurer Samsung med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl induktionskomfurer Samsung kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl induktionskomfurer Samsung, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
SE Sensoren er kortsluttet. I de fleste tilfælde er problemet relateret til indtrængen af ​​væske på kogepladen. Tør glaskeramikken tør.
By Overheating De indvendige komponenter i kogepladen er udbrændte. Tag enheden ud af stikkontakten, indtil den er helt afkølet. Nulstil alle indstillinger ved at holde tænd/sluk-tasten nede i 4 sekunder.
Pan Detection Brug af uegnede redskaber. Diameteren på bunden af ​​kogegrejet skal være lig med brænderens diameter. Du skal kun lave mad i retter med en ferromagnetisk legering og en flad bund.
LE Svag netspænding. Apparatet varmes langsomt op, hvilket gør madlavningen vanskelig. Sluk og tilslut kogepladen igen. Du skal muligvis installere en spændingsstabilisator.
FL Overophedning af kogepladen på grund af nedbrud i køleren. Hvis blæseren ikke virker, når du tænder for kogepladen (der høres ingen støj), så er den ødelagt eller snavset. Kontakt servicecenteret for reparation/udskiftning af ventilatoren.