Fejlkoder induktionskomfurer Midea

Vi har samlet alle fejlkoder induktionskomfurer Midea med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl induktionskomfurer Midea kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl induktionskomfurer Midea, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E4 Overophedning af arbejdsfladen. Du har valgt for høj effekt, lad apparatet køle af, sluk for kogepladen. Brug mindre strøm til madlavning. Ring til en specialist for en præcis diagnose.
E5 Overophedning af en højspændingsisoleret gate bipolær transistor. Sluk for kogepladen, indtil den er helt afkølet. Tjek om blæseren virker. Kontakt et servicecenter, transistoren kan være udbrændt på grund af en strømstød.
F1 Temperaturføleren virker ikke. Der kan have været en pause i det elektriske kredsløb, du skal ringe til guiden fra tjenesten for at løse problemet.
F2 Temperatursensorfejl. Temperaturkontaktkontakter kan oxidere på grund af spildt væske. En kortslutning deaktiverer dem, kontakt service for reparation.
F3 Temperaturføleren er defekt på grund af kort eller åbent kredsløb. Du skal kontakte tjenesten for at diagnosticere modulerne og gendanne temperatursensoren.
F4 Temperaturføleren fungerer ikke. Netværksspændinger fremkalder udbrænding af termiske sensorer. Lækage af vand under panelet fører til deres oxidation. Det er umuligt at løse problemet på egen hånd. Ring til mesteren fra tjenesten.
F5 Temperaturføleren har fejlet. Årsagen kan være en kortslutning, et åbent kredsløb, sjældent et ægteskab - du skal kontakte et servicecenter.
F6 Temperaturføleren er defekt. Sluk for kogepladen og kontakt servicecenteret. Det er nødvendigt at finde ud af, hvor kredsløbet er afbrudt, om temperaturføleren er udbrændt. Specialisten vil være i stand til at eliminere alle problemer.
F9 Den bipolære højspændingsisolerede gate-transistor har fejlet, og som et resultat virker temperatursensoren ikke. Du kan ikke selv reparere skaden, du skal kontakte servicecenteret.
FA Temperaturføleren er defekt på grund af en ødelagt højspændingstransistor. Afbryd kogepladen fra strømforsyningen og kontakt serviceafdelingen for diagnostik og reparation af transistoren.
FC Forbindelsen mellem displaypladerne og hovedkortet er brudt. For at diagnosticere et hulproblem skal du kontakte dit servicecenter. Masteren vil fastslå præcis, hvor kontakten er brudt, eller kredsløbet er afbrudt, og vil eliminere fejlen.
E1 For høj spænding. Strømstød er et almindeligt problem i hjem med gamle ledninger. Installation af en stabilisator og udskiftning af ledningerne hjælper med at undgå sådanne situationer.
E2 Netspændingen er overskredet. Kontroller spændingen ved strømforsyningen. Installer en stabilisator for at undgå sådanne problemer. Genstart kogepladen igen.
E3 Overophedning af det glaskeramiske panel. Sluk for brænderne, lad kogepladen køle af, brug mindre strøm og tjek ventilationen. Måske brændte blæseren ud, og du skal ringe til mesteren for at reparere den.