Fejlkoder induktionskomfurer Kitfort

Vi har samlet alle fejlkoder induktionskomfurer Kitfort med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl induktionskomfurer Kitfort kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl induktionskomfurer Kitfort, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
E0 Du bruger køkkengrej, der ikke er egnet til madlavning på kogepladen. Udskift tallerkenerne med en passende, uden ribbet bund og med en speciel belægning.
E1 Crash i kontrolpanel. Sluk for kogepladen i 30 sekunder. Hvis fejlen ikke er forsvundet efter at have tændt, skal du kontakte servicen for at diagnosticere panelet, modulet skal muligvis udskiftes.
E3 For høj/lav spænding. Tjek kogepladens tilslutningsdiagram. Det er vist under kogepladen. Hvis der ikke var nogen overtrædelser, så var der en strømstigning.
E4 Temperaturføleren er defekt. Et sådant problem kan opstå på grund af den buede bund af opvasken, eller sensoren skal ændres på grund af en kortslutning. I det første tilfælde skal du udskifte opvasken og reducere brænderens kraft. I den anden skal du kontakte tjenesten.
E5 Baggrundslys på tid overskredet, elektronikmodul reagerer ikke. Dette indikerer en kortslutning eller modulfejl. I det første tilfælde skal du blot genstarte kogepladen, i det andet tilfælde skal du ringe til reparatøren.