Fejlkoder induktionskomfurer Kaiser

Vi har samlet alle fejlkoder induktionskomfurer Kaiser med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl induktionskomfurer Kaiser kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl induktionskomfurer Kaiser, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
F1 Moduler kommunikerer ikke med hinanden. Mest sandsynligt er kredsløbet mellem elementerne brudt, eller et af dem er defekt. Du skal ringe til en servicetekniker for at løse problemet.
F2 Termisk sensorfejl. Årsagen til problemet kan være en kortslutning eller overophedning af temperaturføleren. Lad i sådanne tilfælde panelerne køle helt af og tænd dem igen. Kontakt servicecenteret, hvis fejlen fortsætter.
F3 Strømmodulet reagerer ikke på processoren. Årsagen til sammenbruddet kan være en overtrædelse af reglerne ved tilslutning. Ring omgående til et servicefirma for at diagnosticere processoren.
F4 Sensorknapperne er ude af drift. Genstart maskinen igen. Tør pegefeltet af med en ren klud eller klud for at fjerne støv og snavs. I tilfælde af recidiv er specialistindgreb påkrævet.
F5 Processoren er understrøm. Det vil ikke være muligt at reparere skaden på egen hånd. Ring til en servicemedarbejder. Har brug for en komplet diagnose af processoren og dens komponenter.
F6 Kontrolpanelet reagerer ikke. Kortslutning, højspænding, åbent kredsløb kan få kortet til at brænde ud. Fejlfinding i serviceafdelingen.
F12 Kogeplademodulet virker ikke. De fremkalder et sammenbrud af afvigelser i driften af ​​strømenheden, måske er strømkablet klemt. Nogle gange fungerer panelet ikke på grund af mekanisk skade. Få elementet udskiftet på et servicecenter.
U400 Overtrædelser skete ved tilslutning af enheden. Forkert forbindelse resulterer i, at enheden ikke fungerer. Det er nødvendigt at ringe til mestrene for at reparere fejlede dele.
L Børnesikring er aktiveret. For at deaktivere "beskyttelsen mod børn" er det nødvendigt at trykke på berøringstasten "lås" og holde den nede, indtil et karakteristisk signal. Instruktionerne for hver model har en beskrivelse af handlingerne.
Ex Teknisk fejl på kogepladen. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten, prøv at genstarte igen. Hvis der ikke er noget resultat, skal du kontakte service- og reparationsafdelingen. Der kan være problemer med elektronikken.
ER Utilstrækkelig netspænding. Afbryd og tilslut kogepladen igen. Mål netspændingen, problemet er hos tjenesteudbyderen, spændingen skal stabiliseres.
ER03 Berøringsknapper fungerer ikke godt eller reagerer slet ikke. Ofte opstår dette problem på grund af overkogt mad, der er faldet ned på sansepuden. Tør enheden ren og genstart igen.
ER21 Overophedningsproblem. Sluk for enheden, kontroller den korrekte forbindelse, bevar ventilationsspalterne under installationen. Ventilatoren skal muligvis udskiftes. Kontakt servicecenteret.
ERROR Kræver akut diagnostik i servicecenteret. Kogepladens komponenter (moduler, modstande) kan svigte på grund af kortslutning, ægteskab. Kontakt en reparationsservice.