Fejlkoder induktionskomfurer Hotpoint Ariston

Vi har samlet alle fejlkoder induktionskomfurer Hotpoint Ariston med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl induktionskomfurer Hotpoint Ariston kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl induktionskomfurer Hotpoint Ariston, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
F03 Sensoren virker ikke på grund af en modulfejl. Årsagen til sammenbruddet kan være en kortslutning, forkert installation og tilslutning af panelet. Berøringstastmodulet skal udskiftes. Vi anbefaler, at du kontakter serviceafdelingen.
F04 Der er ingen køling, problemet er overophedning af elektroniske komponenter. Overophedning fremkaldes af ustabil netspænding. Behov for at udskifte beskyttelsen af ​​strømforsyningen, eller selve enheden, kontakt servicen for diagnostik og reparationsarbejde.
F05 Varmesensoren på brænderen med stor diameter er ude af drift. Prøv at genstarte din enhed, nulstil alle indstillinger til fabriksindstillingerne. Den termiske sensor lukker, når netværket ikke er stabilt. Varmelegemet eller temperaturfølerne skal udskiftes.
F06 Kortslutning af NTC-sensoren på en lille brænder. Fejlen fremkaldte en kortslutning i netværket eller et åbent kredsløb. For at rette op på sammenbruddet skal du udskifte NTC-sensoren eller dens sikringer. Reparation udføres af serviceafdelingen.
F07 Termosensor defekt. Ofte skyldes problemet udbrænding af det elektroniske modul eller oxidation af kontakterne mellem ledningen og varmeelementet. Du skal kontakte serviceafdelingen for reparation.