Fejlkoder induktionskomfurer Hansa

Vi har samlet alle fejlkoder induktionskomfurer Hansa med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl induktionskomfurer Hansa kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl induktionskomfurer Hansa, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
F9 IGBT-systemfejl. Dårlig afkøling fremkaldte omsmeltede loddepletter på transistoren. Sådanne problemer kan kun elimineres i service- og reparationsservicen, og kontroller samtidig ventilationsspalterne.
FE Nedbrydning af IGBT-systemet. Upålidelige kontakter og et åbent kredsløb fremkalder udbrænding af moduler og transistorer. Har du brug for en komplet udskiftning af moduler, ring til serviceafdelingen.
E1 Kogepladen tænder ikke. På grund af strømstød fungerer panelet muligvis ikke, når det er tændt. Undersøg kablet - det kan komme i klemme. Tjek netværket - hvis der er strøm. Kontakt service.
E2 Sensoren reagerer ikke, når den tændes. Mulige problemer med strømstød i netværket. Tjek spændingsniveauet, hvis alt er i orden - kontakt servicecenteret.
E3 Temperaturføleren virker ikke. Tjek, om du bruger de rigtige redskaber. Hvis alt er i orden med opvasken, skal du kontakte service- og reparationsservice for at udskifte temperatursensoren.
E4 Temperaturen på brænderne er ikke justerbar. Enten bruger du den forkerte gryde, eller også er sensoren brændt ud. Kontroller det korrekte valg af retter til madlavning og kontakt servicecenteret og ring til mesteren.
E5 Forstyrret varmeudstråling ved brænderne. Genstart din kogeplade. Dårlig varmestråling er resultatet af lav spænding. Alvorlig overophedning - blæserfejl. Kontakt serviceteknikerne.
E6 Problemer med varmestråling. Dårlig opvarmning af brænderne indikerer en svag spænding i netværket. Hurtig overophedning - fejlfunktion af køleelementerne. Ring til en specialist fra service- og reparationstjenesten, han vil fjerne denne defekt.
F3 Temperatursensorfejl. Et sammenbrud kan udløses af en kortslutning; hvis kontakterne brænder ud, reagerer temperatursensoren ikke på kommandoer. Afbryd kogepladen fra strømforsyningen, kontakt servicecenteret.
F4 Temperaturføler defekt. Mest sandsynligt er årsagen til sammenbruddet strømstød. Du kan ikke selv udskifte sensoren, du skal kontakte serviceafdelingen. Vi anbefaler også at efterse inverteren.
F5 Temperaturføleren virker ikke. Der er opstået et kort eller åbent kredsløb, hvilket resulterer i et nødstop. Betjen ikke enheden før masterens ankomst. Han vil diagnosticere og reparere.
F6 Temperaturføleren har fejlet. En kortslutning kan deaktivere ethvert udstyr. Problemet kan være relateret til vand, der strømmer under kogepladen og oxidation af kontakterne. Ring til guiden for at løse problemet.
F7 Temperaturføleren har fejlet. Den termiske sensor kan brænde ud på grund af strømstød. Måske er keramikken for snavset og skal tørres af, for at sensorerne kan reagere. Skader kan kun repareres på et servicecenter.
F8 Temperatursensorfejl. Ofte fungerer kontakter og sensorer ikke, når der er en kortslutning, eller bryggerens overflade er snavset. Rengør panelet og ring til servicecenteret for en specialist.