Fejlkoder induktionskomfurer Gorenje

Vi har samlet alle fejlkoder induktionskomfurer Gorenje med en detaljeret beskrivelse af årsagerne til funktionsfejl, diagnostik og reparationer. For nemheds skyld, arrangeret i en praktisk og forståelig tabel nedenfor. Fejl induktionskomfurer Gorenje kan opstå til enhver tid, hvilket forårsager en masse gener og kan føre til høje omkostninger til reparationer eller udskiftninger. I sådanne tilfælde er det vigtigt at vide, hvordan man handler korrekt for at undgå store problemer og spare tid og penge. Modeller med display viser en alfanumerisk kombination på deres display, find den i tabellen og find ud af, hvad der er årsagen til fejlen. Modeller uden display følger ikke det indstillede program, og i henhold til de brændende eller blinkende lys på kontrolpanelet kan du finde ud af problemet.

Fejl induktionskomfurer Gorenje, afkodning

Fejlkode Beskrivelse Årsager og løsning
F4 Ingen kommunikation med enheden på grund af kortslutning, PT1000. Tænd ikke udstyret selv, rådfør dig med det samme med serviceafdelingen og foretag først derefter enhver handling som anvist.
F5 Strømmikrocontrollerfejl. De fleste fejl er årsagen til en netværkskortslutning eller forkert installation og tilslutning af udstyr. Kontakt serviceafdelingen for reparation.
F6 Relæmodulet er ikke aktiveret, der er ingen kommunikation med strømmodulet. Du kan reparere modulerne eller udskifte dem ved at kontakte servicen.
F7 Mikrochip defekt. Kun medarbejdere fra tjenesten kan lodde og skifte mikrokredsløb. Du kan afbryde enheden fra strømforsyningen og ringe til en tekniker for at reparere udstyret.
F8 Overophedning af kogepladen. Først og fremmest skal du kontrollere ventilationsspalterne (mindst 1,5 cm brede) og lytte efter blæserstøj. Beskadigede varmelegemer kan kun repareres på et servicecenter.
F9 Der er kommet vand ind i enheden. I tilfælde af lækage af væske skal bryggeren straks afbrydes fra strømforsyningen. Tør af. Lad det tørre naturligt og ring til mesteren for at inspicere panelet.
F10 Strømkabel defekt. Det elektriske kabel skal udskiftes på grund af dets mekaniske skader, kortslutning, slid. Kontakt tjenesten.
F15 Temperaturføleren er i stykker. Sensoren er muligvis ikke tilsluttet, eller der er sket en pause. Under alle omstændigheder skal du ringe til guiden fra tjenesten for diagnosticering og reparation.
F16 Relæmodulet virker ikke, strømmen er ikke tilsluttet. Skader på moduler kan kun repareres af en servicetekniker. Du skal afbryde udstyret fra netværket og ringe til en specialist til reparation.
F17 Berøringsmodulet virker ikke. Måske på grund af oxidationen af ​​kontakterne fejlede modulet. Væskelækage og en snavset keramisk overflade er ikke ualmindelige årsager til fejl. Kontakt service for reparation.
F18 Sensorfejl. Ring til masteren for at reparere sensoren. Måske er kogepladen for snavset, og sensoren reagerer ikke på at trykke - skyl enhedens overflade.
F85 Overskridelse af temperatur i den elektroniske enhed. Mest sandsynligt påvirket af overophedning af enhedens arbejdsplatform. Kontakt servicecenteret for diagnostik og reparation af køleelementer.
L Børnesikring aktiv For at deaktivere beskyttelsen skal du slukke og tænde for kogepladen og derefter holde sensoren nede i 10 sekunder, indtil der lyder et bip.
F0 Der er faldet vand på glasset, eller sensoren har været i klemme i mere end 10 sekunder. Tør kogepladen af, sluk og tænd for kogepladen. Tør ikke med en hårtørrer eller støvsuger - det kan forårsage uoprettelig skade.
F1 Den optiske sensor reagerer ikke. Afbryd panelet fra strømforsyningen og tilslut igen, arbejd i normal tilstand. Ring til en reparatør, hvis problemet fortsætter.
F2 Den taktile sensor er defekt, målekredsløbet virker ikke. Sensorer reagerer ikke på kontakt i tilfælde af sensorudbrænding. den keramiske overflade i området omkring tasterne kan også blive beskadiget. Vi anbefaler, at du foretager en visuel inspektion og ringer til reparationsservice.
F3 Varmesystemet fungerer ikke. Hvis pladerne og varmemodulerne brænder ud, skal hele apparatet repareres i servicen. Mesteren vil finde ud af årsagen til sammenbruddet og udskifte komponenterne.